Honlapmizéria

Kezd megint összerázódni az oldal. Ami még nem megy:

 • mádzsár nyelv,
 • lejátszó pluginok.

Néhány post az enyészeté lett, mert nincs időm/kedvem előbányászni a beléjük plántált kép- vagy audioanyagot. Ahogy King mondaná, nem nagy veszteség. Viszont rájöttem a blog elszállása igaz történetének okára: a minap egy anyagot a szokásos bináris helyett ASCII módban kellett feltöltenem a szerverre, és a drága jó gftp-t biza úgy felejtettem. Ez még nem is lenne baj, de ekkor jött az az ötletem, hogy downgrade-lem a nem működő wp 2.3.3-at minimum 2.1.3-ra; és ehhez az adatbázis kimentésén kívül ugye szükséges az upload könyvtár tartalmának mentése is. Ezt meg nem a szerveren oldottam meg, mondván, hogy leszedem inkább az egészet a laptopra, kicsike rendet vágok benne, és majd jól visszatöltöm.

Az ASCII mód a letöltésnél helyretette a képek, videók 99%-át. Úgyhogy ennyi. Még néhány nap, és a régi rend (nagyjából) helyreáll, és utána, egyre izgatottabban a közeledő gombaszezon végett,  végre nekiállok megcsinálni a saját gyűjtésű gombák online adatbázisát is:)

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

5 hozzászólás a(z) Honlapmizéria bejegyzéshez

 1. lacika mondta:

  Nem is olyan rossz az új design. Elsőre kicsit fura volt, de nem rossz!
  Jókat lehet szívni ha az ember fia upgrade -elget, és kicsit is figyelmetlen sajnos. További jó mókát! Nem sokára megyünk majd hozzátok 🙂

 2. Mászógép mondta:

  Várunk szeretettel, céklával, szívesen és májasan:)
  (Ráadásul még ha upgrade lett volna… Az upgrade után a 2.3.3 wp-vel voltak php gondok, ezért jutottam arra a nemes elhatározásra, hogy bassza meg a wp, most bizony downgrade lesz.)

 3. lacika mondta:

  Milyen PHPs gondok voltak vele? Ismerek valakit, aki esetleg rá tudna nézni a szerverre 🙂

 4. Mászógép mondta:

  🙂 Szóval a képfeltöltésnél gyönyörű php-s hibatáblázatot dobott ki, változatos kifogásokkal a /wp-includes/taxonomy.php 1014 és 1011 sora körül, valami ID-val kapcsolatban. A mostani verzió könyvtáraiban szerencsére nincs ilyen:)

Vélemény, hozzászólás?