Indokok

A rendőrség szerint a tisztaság- és rendszeretet vitt rá több tucat cigányt a vasrudas támadásra

A térfigyelő kamera képei szerint azután tört ki a verekedés kedd este a Heves megyei Gyöngyöspatán, hogy egy ittas férfi könnyített magán a Bem utcánál – közölte a rendőrség.
A térfigyelő kamera képei szerint a Gyöngyöspatán élő romák szóvá tették a községben tartózkodó férfi magatartását. Erre a petőfibányai férfi provokálta a romákat, majd közéjük ment, és ez után tört ki a verekedés – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Egy másik férfi, aki a helyszínen megsérült, a kórházban úgy nyilatkozott, hogy ő a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagja – tette hozzá Soltész Bálint, aki korábban elmondta: a gyöngyösi rendőrkapitányság egy 36 éves gyöngyöspatai férfi ellen indított eljárást a kedd esti verekedés után, csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt. További hat embert állítottak elő szerdán kora délutánig.
A tájékoztatás szerint mintegy 40-50 fős, kéziszerszámokkal felszerelt tömeg verekedett össze négy férfival, akik a cigánysor felé indultak. Az egy súlyos és két könnyű sérültet kórházba szállították. A gyöngyösi rendőrkapitányság illetékességi területére elrendelt fokozott rendőri ellenőrzést meghosszabbították április végéig – mondta Soltész Bálint.
(MTI)

Ezen indoklás, valamint a Cozma-gyilkosság kapcsán felmerült büdöseuscigánykurva-reakció (“Biztos cigányozott, azért szúrták le”) alapján: ha legközelebb látom, hogy valamelyik alvégi koszoscigány szokás szerint részegen, üvöltve, tántorogva, koszosan és büdösen megy el a ház előtt, akkor falkába verődhetek, és vascsövekkel agyonverhetem…? Nagyon szeretnék egyenlő elbírálásban részesülni ezekkel az embernek legkevésbé sem nevezhető valamikkel.

További adalékok: a kezdetben 80, majd 40-50 főre csökkenő, felfegyverzett támadók közül első körben egyet állítottak elő. Miért is…? A magánterületen, magánrendezvényen részt vevők közül mindenkit elvittek egyesével, mert terepszínű nadrág volt rajtuk.

A vasárnap a mi pénzünkön Csilebércen üdültetett élősködő férgek hazatéréskor – immár bebizonyosodott – egymás közt összevesztek, ezért felháborodásukban kórházba juttattak egy szerencsétlenségére ott ácsorgó magyar öregasszonyt. A súlyos testi sértés elkövetője, egy hízott cigánykurva még aznap szabadlábon volt. Miért is…?

A falunkban szétszórtan laknak cigányok, akik beilleszkedtek, normális, sőt, jó fej életet élnek. Nem egy ügyfelem van köztük, mindig korrektek, jó velük beszélgetni, van egy (sajnos tavaly meghalt) akivel kifejezetten volt közös érdeklődési körünk, nagyon csíptem az illetőt. Nekik miért megy? Rájuk miért nem úgy gondolok (gondolunk), mint nem-emberekre…?

Az alvégiek közül viszont egy hónapon belül két kisköcsögre is rá kellett förmedni, mert szimplán kötekedtek, ok nélkül, gondolom brahiból. Jé, egyik se fehér színű volt. Jé, mindegyik fülét-farkát befogva iszkolt, mert nem ijedtem meg tőlük. Nekem nincs szükségem arra, hogy egy ilyen kis faszfej féreg miatt sittre kerüljek; én hozzájuk se szólok, felőlem ott fordulhatnak fel az út szélén, nem érdekelnek. De ha kell, akkor esküszöm, a levágott fejét a seggébe dugom a koszosnak, és utána közszemlére teszem. Miért is kellene tűrnöm tovább egy percig is a hülye kis próbálkozásukat…? Nem. Nem kell. Nem kell már kitérnem előlük, már nem büntetnek érte.

Meddig tűrünk még, emberek? Tényleg már csak egy megfelelő vezető hiányzik, aki az élére állna egy rendrakásnak az országban.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?