Egy szegény lány margójára

Valakit – minden bizonnyal a vasárnap eltűnt pszichológuslányt – megöltek Pécsett, a holttestét ma találták meg.

A bama.hu cikke alatt semmi perc alatt rengeteg hozzászólás született. Vannak egészen elmebetegek (“szerintem túl van hypeolva az egész”), és vannak háborgók, akik azon rugóznak, hogy hol van a Pintér által ígért “kéthétalattrendetteremtünk”, valamint az, hogy miért nincs rendőr minden bokorban.

Ez utóbbi kérdés az, ami nekem roppant érdekes. Érdekes, mert pár nappal ezelőtt mások (de az is lehet, hogy ugyanazok) a sötét állatok azon rugóztak éppen, hogy mi az, hogy a rendőr igazoltatni fogja az iskolaidőben az utcán csellengő iskoláskorúakat.

Tisztelt emberbaráti szeretettől dagadó, alvilágot csak akciófilmekből ismerő, liberális balfaszok! Ez a lány például azért halt meg, mert a folytonos nekem-mindent-szabad-jogállamban-élünk sirámotokból egyre silányabb és kevésbbé hatékony rendszabályok, törvények és rendeletet lettek. Mert ti divatból – hiszen a való élethez láthatóan nem sok közötök van – rettegtek a “rendőrállamtól”; mert szerintetek, ha a rendőr a dolgát végzi, akkor az már a magánszférába történő beavatkozás, az már gondolatrendőrség, az már maga az orwelli diktatúra.

Kedves balfaszok, akik még mindig azt szajkózzák, hogy nincs cigánybűnözés; hogy az utcán, ahol éjjel alkohol-, drog és egyéb mámorba merült fiatalok konfrontálódnak a bezárt pszichiátriákról elzavart elmebetegekkel, és nepperekkel és szervkereskedőkkel és zsebesekkel és tolvajokkal, rablókkal; jó lenne, ha végre felfognátok, mennyire ártalmas baromságokat hirdettek fennhangon. Ártalmasak vagytok magatokra, az ismerőseitekre, a társadalomra. Jó lenne befejezni, és felfogni, hogy ha törvénytisztelő vagy, akkor a rendőr a barátod. Nincs tőle félnivalód, és csak örülhetsz, ha egy városligeti séta alatt nem egy elsuhanó rendőrautót látsz messziről, hanem mondjuk hat pár rendőrjárőrrel is szembetalálkozol. Esetleg udvariasan köszönhetsz is nekik, mert érted is dolgoznak, te sötétben leledző liberális idióta. És mi van, ha megállít, és megkérdezi, ki vagy és mit csinálsz? Esetleg ez fáj, vagy van valami titkolnivalód? Képzeld, a rendőrnek ez (is) a dolga… Így szűri ki azokat, akikkel viszont nem szívesen találkoznál.

És lehet azon is háborogni, hogy mert nem csinálnak mást, csak az út szélén bírságolnak… Elárulom, ez is miattatok, liberális balfaszok miatt van. Ezt sikerült áldozatos munkával elérnetek, hogy lealacsonyítottátok a rendőr szakmát gyepmesteri szintre: évek alatt sikerült elérnetek, hogy a rendőrnek lassan szellentenie sem szabad, mert az esetleg sérti valaki jogait. Ja és persze, hogy a legfontosabb dolga legyen a homokosok, kurvák, celebek és egyéb liberális ingyenélők vonaglásának biztosítása.

Hát most egyétek meg, amit főztetek. Egy lány meghalt, mert Pécsen rohadt kevés a rendőr. De minek is lennének többen, ha akkor meg menne a szájtépés, hogy Pécs rendőrállam lett.

Nézzétek meg ennek a lánynak a fényképét, és gondolkodjatok el ezen. Talán ti következtek.

Mi éri meg jobban, félni kimenni az utcára, vagy elviselni az egyenruhák látványát…?

Nyugodj békében, Bándy Kata. Nem segít már rajtad, de ikon leszel egy ország szemében. És akkor talán nem haltál meg hiába.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?