Bóri mórnapok

Megesett ismét, hogy Julcsi+Lacilaci, valamint Betty+Moti segedelmével ismét  meglátogattuk a móri borbanzájt. Vettünk mézeket, csuhépókot és obszidiánt, meg persze borokat. A solymári kenyérlángos idén is kihagyhatatlan volt, akárcsak az irsai olivér pálesz vagy az ugrálóvár (a gyerek ugrált, nem mi).

Motiékkal – ki hitte volna – a Révész-féle stand előtt futottunk össze, ahol Laciék is beszereztek két bicskát, meg Zsolti is kinézett magának egy kis nádert. Miután kifizettük a Révészt, kiderült, hogy Betty is elhozta az általa gyártott tokokat a Lovászoknak, így most mindenki boldogságban úszott, és én is elégedetten állapíthattam meg, hogy íme, már ötödike van, de ebben a hónapban is van már új késünk/késtokunk… 🙂

Mór után betértünk a csernyei Békasorra, ahol bográcsban pácolt paprikás krumplival és kellemes hangulatú beszélgetéssel zártunk a napot. Sajnos a spontaneitás miatt Motiéknak haza kellett menniük, de megegyeztünk, hogy legközelebb majd komolyabban szervezünk, és akkor tudunk ittalvós bulit is összehozni. És akkor talán majd a macska is maradhat.

DSCF8390

Julcsi alkalmazza az urán a Gyurcsok-tanfolyamon tanult delejezést

DSCF8393

HidegFém reklám gyümölcsteával

DSCF8394

Lacilaci sorban áll a Bozóky töppedszeműért

DSCF8397

Zsoltit karóba húztuk

DSCF8398

Forgatag

DSCF8401

Kedvenc hagyományos magyar bicska-gyártóm pultja

DSCF8403

Grószi maskarák

DSCF8404

Kivonat a Moti-családból (Ancsi hiányzott)

DSCF8407

Zsolti és a kurvanagy miaz.

DSCF8411

A Balkezes Íjász

DSCF8412

Technika a teraszon

DSCF8413

Moti őrzi a leendő kerítést

DSCF8414

Összeszerelmesedtek

DSCF8415

A kódis macska, aki evett szalonnabőrt és pogácsát is

Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?