Csiklingnight

Vaddisznók és ZOB kések! Coming soon…! 🙂

Szóval Zsolti és az apja (az én vagyok, asszem) elmentünk megint egy férfibuliba a Csiklinghez, egyrészt, hogy sátorban aludjunk és jól érezzük magunkat, másfelől hogy megfigyelhessük az új ZOBot, az ES (Erdőjáró/Sleipner) kést annak természetes közegében, működés közben.

A “jólérezzükmagunkat” rész nagyon sikerült, volt finom vacsora, Csiklingváron átcsörtető vaddisznócsalád és kellemes hűvös a kánikula helyett. A ZOB kés is remekül működött. Méretre pont akkora, hogy háromujjas fogással könnyen ki lehet vele csapkodni egy kisebb fát (vagy az ellenség derekát), viszont a hagymát is meg lehet vele pucolni. A méret pont ott van a határon a csapkodós kések és az evőkések között, ezt valahogy nagyon sikerült eltalálni. Nagy kedvencem, a Hidegfém Bushwalker sajnos esetemben pont ott vérzik el univerzális késként, hogy túl vastag, túl hosszú a pengéje ahhoz, hogy kényelmesen tudjak vele konyhai feladatokat ellátni. Az ES sem egy Révész maskara étkezés közben, de valahogy a méretkülönbség a két kés között pont annyi, hogy az ES-t számomra használhatóbbá teszi. Kicsi a kezem, no. 🙂

A késfotózás után a lemenő nap fényében disneybe illő jelenetként – diszkrét csörtetés után – egy anyakoca sziluettje tűnt fel a Csiklingvár legtetején, és ott meg is állt, körbeszimatolva a helyet. Pont ráláttunk a hölgyre, de mire elővettem a gépet, már átvonultak. A lefelé csörtető családról sikerült egy pillanatnyi videót csinálni, ezt megtaláljátok a képek alatt.

És akkor képek:

DSCF2028

Kések e. Mind ZOB

DSCF2032

Meztelenkednek

DSCF2033

Állítom neked…

DSCF2045

…bele a fába

DSCF2052

Markolatformák

DSCF2055

Modellek a kifutón

DSCF2065

Esteledik

DSCF2067

Vacsora lesz

DSCF2079

Meg fogjuk enni

DSCF2086

Napfényben süt(kérez)ő ivadékom

DSCF2089

Az ES evésre is használható

DSCF2092

Jól megérdemelt vacsora

DSCF2100

Reggel. Pont ilyen volt este is

DSCF2103

Kora reggel a Csiklingen

DSCF2109

Perspektív

DSCF2110

Nekem ilyen egy jó reggel

DSCF2118

Romok (az egykori torony alapja)

DSCF2119

Vár állott, most sátor (ha lom)

DSCF2123

Tűzrakó

DSCF2126

Gyökér

DSCF2129

Ellenfény

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.