Vértestekerős

“Mi lenne, ha a mai bevásárlást, garanciális ügyintézést összekötnénk a hasznossal?”, kérdezte reggel Cube. Az eredmény: 67,3 km, 3:51 óra tekerés, 17,2km/h átlagsebesség, 844 m fel és 841 m le. Az útvonal: Bakonycsernye – Mecsér – Balinka – Bodajk – Csókakő – Csákberény – Árkipuszta – Mór – Mecsér – Bakonycsernye. Közben Info-Sziget, Mónika ABC; és még a DHL is megállított a Túra Sörözőnél, hogy csomagot hozott.

Ilyen egy jó munkanap. Útközben láttam szarvasokat, őzeket, muflont, vadászt, közmunkást és bakancsos turistát. A visszaúton Mecsér közelében már a 3/7 volt a kényelemes, azért lábban kezdtem érezni a távot és az emelkedőket. A futárra várás után viszont újult erővel lehetett tekerni, szerintem ha még 30-40 km lett volna hátra, az is megy, ha nem is gyorsan. A nyeregnél az új zselés védőhuzat bevált, abszolute nem volt semmi negatív tetszésnyilvánítás a püspökfalat részéről.

A fényképezőgépemen pont előző este csodálkoztam, hogy mióta megvan, még csak egyszer kellett tölteni, és még mindig két csíkon áll a töltöttségjelző. Ez most az első fotó után igen gyorsan egycsíkos vörösre változott, úgyhogy nem is igen használtam többet az úton; igaz, ezek nem új helyszínek, sokszor jártam már mindegyiken. Elképesztő helyismeretem ellenére a Géza-pihenő alatti képesfás elágazásnál rutinosan elhúztam balra, az emelkedők felé, és már majdnem elértem a Csóka-hegyet, amikor leesett, hogy Pusztavám ezen az úton nem annyira jó túrakerékpárral, jobb lenne a másik út, ami végig beton. Visszafordultam és ezáltal csinos kis ficakot csináltam a trackbe, de sebaj. 🙂

Képek:

https://goo.gl/photos/moNmzZUT8fFtRLFG9

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.