Szilveszt

A szilvesztert és az újévet az aggteleki Baradla Kempingben nyomtuk le. Volt ott minden, -17 fokos hideg, lefagyott autóakksi, szarvapörkölt bográcsolás, jó kis séta (Aggtelek-Jósvafő-Aggtelek), Activity, őszibarackpálinka és egyebek.

Ami fura volt, hogy a leglátványosabb és leghíresebb barlangunk egyik bejáratánál se vécé, se büfé, se étterem (mindegyik volt régebben); a másiknál két hangár méretű fűtött vécé, amiket szemmel láthatóan százas nagyságrendű tömegre terveztek; de ugyanakkor egy fedett, fűtött büfét nem tudtak csinálni, és a meglévőben a sportszelet/chips/színes cukroz víz/tea/kávé a full kínálat…:/ Ha a két vécét összvonják, és az egyikből kiszerelik a fajanszot, akkor abból akár egy éttermet is összehozhattak volna.

Az aggteleki bejárat előtti étterem is érdekesen működik, per pillanat sör, saláták és előételek nem voltak, de ennél is érdekesebb volt, hogy a nyitva tartás 1-én 8.17 között volt kiírva; 2-án reggel nyolcra mentünk oda reggelizni és kávézni, és a nyitvatartást filccel átírták 11-17 órára… Ilyet még nem is láttam eddig 🙂 Viszont a kaja még mindig hatalmas adag és elsőrangú.

A kocsi tízéves akksija a két napos durva mínuszokat nem bírta, meg se nyekkent. Megpróbáltuk betolni, de halottnak a csók-effektus lépett fel. A recepción viszont akkutöltőt és szerszámkészletet is adtak kölcsön, örök hála nekik, így nem ragadtunk a nyakukon még egy napot 😀 Hiába no, a hegyi emberek még mindig segítőkészek.
Képek, amik lettek:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1035455866500095.1073741932.100001070733098&type=1&l=ac812db678

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.